Web Toolbar by Wibiya Απίστευτο!! Τον νοιάστηκαν, τον φρόντισαν, τον «ανέστησαν»! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Απίστευτο!! Τον νοιάστηκαν, τον φρόντισαν, τον «ανέστησαν»!


Αυτός ο πανέμορφος σκυλάκος, που απολαμβάνει την παραλία, τη θάλασσα και τα βοτσαλάκια, πριν από μερικούς μήνες περιφερόταν άρρωστος, σε άθλια κατάσταση στα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου. Τώρα απολαμβάνει την σκυλίσια ζωή του επειδή κάποτε κάποιος τον νοιάστηκε.
Αυτοί, που τότε τον νοιάστηκαν είναι οι φιλόζωοι εθελοντές της ομάδας «Δηλεσιώτικα Αδεσποτάκια» και σε αυτούς αξίζουν τα μπράβο και τα συγχαρητήρια.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν και το πως ήταν το ζώο τον Φεβρουάριο του 2012 και τι προσπάθεια έγινε, για να θεραπευτεί, αλλά και πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν, ώστε να γίνει ένα κανονικό πανέμορφο πλάσμα!
O Μόμπι κυκλοφορούσε στην πλατεία του Δηλεσίου άρρωστος, καταδιωγμένος από τους μόνιμους κατοίκους και κακοποιημένος.
Οι φιλόζωοι εθελοντές της ομάδας «Δηλεσιώτικα Αδεσποτάκια» εξηγούν: «Τον μαζέψαμε, τον πήγαμε στο Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία στο Κορωπί, χάρη στους φιλόζωους φίλους μας συμπληρώθηκε το ποσό της θεραπείας του και βγήκε υγιής και έτοιμος να ζήσει σαν κανονικό σκυλάκι.
Τότε βρέθηκε στο δρόμο του η Εύα, ο φύλακας άγγελός του, που τον φιλοξένησε καιρό και τον έκανε να εμπιστευθεί πάλι τους ανθρώπους!».
Τελικά ο σκύλος Μόμπι, που τότε τον έλεγαν Πόβερο, βρήκε το δικό του σπίτι. Μια ιστορία πόνου, εγκατάλειψης και κακοποίησης, που είχε ευτυχές τέλος.

zoosos.gr