Web Toolbar by Wibiya Πάτρα: Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν τα σκυλιά του Συλλόγου Μέριμνας των ζώων του Πανεπιστημίου ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πάτρα: Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν τα σκυλιά του Συλλόγου Μέριμνας των ζώων του Πανεπιστημίου


Μεγάλη ήταν η αναστάτωση και αγωνία που επικράτησε και στο χώρο του Συλλόγου Μέριμνας των ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών... λόγω του πύρινου καταστροφικού μετώπου που καίει το Κάτω Καστρίτσι, το Πλατάνι και την ευρύτερη περιοχή. 


 Η φωτιά δυστυχώς έφτασε μέχρι το σημείο της Μέριμνας με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να βγάλουν τα σκυλιά από τα κλουβιά τους που βρίσκονταν κοντά στα δέντρα προκειμένου να τα μεταφέρουν σε πιο ασφαλές σημείο. Σύμφωνα με την κυρία Κοκκινάκη του Συλλόγου Μέριμνας των ζώων, πολλά από τα ζώα τα πήραν στα σπίτια τους φίλοι και μέλη του συλλόγου για να γλυτώσουν από τη φωτια ενώ άλλα έχουν ήδη μεταφερθεί στις κεντρικές μονάδες του σταθμού σε τσιμεντένια, δροσερά σημεία.


Μέλημα των υπευθύνων του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή μόλις είδαν την πυρκαγιά να επεκτείνεται και να φτάνει στους χώρους του Πανεπιστημίου και του συλλόγου ήταν να σπεύσουν να προφυλάξουν τα ζώα που ήσαν ανάσταστα και κινδύνευαν άμεσα και με ασφυξία λόγω των καπνών. 


Πηγή: thebest