Web Toolbar by Wibiya Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας: Έσωσαν ετοιμόγεννη σκυλίτσα από αγωγό ομβρίων υδάτων! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας: Έσωσαν ετοιμόγεννη σκυλίτσα από αγωγό ομβρίων υδάτων!

Μετά από κλήση που δεχθήκαμε για έγγυο σκυλίτσα χτυπημένη από αυτοκίνητο στη Μελίκη του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, πήγαμε 3 μέλη του συλλόγου και διαπιστώσαμε ότι η σκυλίτσα είχε χωθεί σε ένα αγωγό ομβρίων υδάτων όπου είχε σφηνώσει και δεν μπορούσε να βγει.
Με πολύ δυσκολία και με τη χρήση σταθερής καταφέραμε μετά από μισή ώρα να την απεγκλωβίσουμε. Παρά την κατάστασή της ήταν φιλική και δείχνοντας ευγνωμοσύνη μας άφησε να την φροντίσουμε. Την μεταφέραμε σε κτηνίατρο στη Βέροια όπου ο υπέρηχος έδειξε ότι τα κουτάβια είναι ζωντανά και ότι είναι ετοιμόγεννη.

 Επίσης είχε πληγές και κάταγμα στο πόδι γεγονός που σε συνδυασμό με την εγυμοσύνη της δεν της επιτρέπει να περπατήσει. Την μεταφέραμε προσωρινά σε κλειστό χώρο για να της δώσουμε την φαρμακευτική αγωγή μέχρι να γεννήσει και μετά βλέπουμε. Η σκυλίτσα είναι κάποιας ρατσας κυνηγητικής και από την κατάσταση των μαστών συμπεράναμε ότι έχει ζευγαρώσει αρκετές φορές. Σημειωτέον ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας στον οποίο απευθυνθήκαμε αρχικά για βοήθεια αδιαφόρησε πλήρως.
Δέστε την διάσωση της σκυλίτσας καρέ - καρέ.

adespoto