Web Toolbar by Wibiya Ζητάει φιλοξενία διαφορετικά θα βγει στο δρόμο!!! ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ζητάει φιλοξενία διαφορετικά θα βγει στο δρόμο!!!

Αυτο το κοριτσι το ονομασαμε Σφαιρα.
Η ταλαιπωρια της μεγαλη. Βρεθηκε στην βαρυμπομπη πυροβολημενη και με σκαγια σε ολα της τα ποδαρακια. Πιστευωντας οτι ανηκει στην αγελη που φροντιζω στην βαρυμπομπη πηγα στο κτηνιατρειο οπου νοσηλευοταν να την δω. Δεν ηταν απο την δικη μου αγελη. Παρόλα αυτα αποφασισα να βοηθησω.
Καποιοι υποσχεθηκαν βοηθεια που δεν ηρθε ποτε. Δεν θα σταθω σε αυτο ομως. Δεν πειραζει. 

Ουτε πρωτη φορα ηταν αλλα ουτε τελευταια φορα που καποιος θα μου "φορτωσει" αν θελετε καποιο αδεσποτο. Σημασια εχει οτι σημερα ειναι πλεον καλα. Αυτο και μονο με κανει ιδιαιτερα χαρουμενη !!! Εγινε το απαραιτητο χειρουργειο. Εμβολιαστηκε , αποπαρασιτωθηκε , στειρωθηκε και ειναι υγιεστατη καθως εχουν γινει ολες οι απαραιτητες εξετασεις. 

Ειναι μονο 2 ετων γκολντεν ρετριβερ με λαμπραντορ. Καλος φυλακας αλλα και πολυ παιχνιδιαρα. Ειναι μαθημενη να μην λερωνει μεσα στο σπιτι. Της αρεσουν οι βολτες και η ανθρωπινη παρουσια. Τα περιθωρια της φιλοξενιας της εχουν εξαντληθει. Μου ειπαν να την επανενταξω και το ερωτημα ειναι που ??? Εκει που την πυροβολησαν ??? Ψαχνω επειγοντως φιλοξενια η ακομη καλυτερα ενα μονιμο σπιτακι !!! Τηλεφωνο επικοινωνιας 6942 242 937 Ελενη