Web Toolbar by Wibiya Ρόδος: Η 8χρονη Φανή και η 4χρονη Μυρτώ βρίσκουν σπίτια σε αδέσποτα σκυλάκια! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ρόδος: Η 8χρονη Φανή και η 4χρονη Μυρτώ βρίσκουν σπίτια σε αδέσποτα σκυλάκια!

Η Μυρτώ και η Φανή είναι δύο μικρά κορίτσια που ζουν στη Ρόδο. Ο Αρκάς, ο σκύλος τους είχε βρεθεί κάποτε στο δρόμο ''χωρίς μαμά'' και από τότε ζει ευτυχισμένος μαζί τους. 
Πριν λίγες μέρες βρήκαν αυτό το κουτάβι, τον Άλεξ(φωτό). Τριγυρνούσε μοναχούλης σε άθλια κατάσταση.

Η μαμά τους γράφει: ''Τον έφεραν σπίτι, τον λούσαμε και τον είχαμε παρέα με τον Αρκά. Ωσπου, πάλι τα κορίτσια του βρήκαν ενα υπερπολυτελές σπιτι , με μια κυρία μεσα στη θλιψη και την μοναξιά......Οπου ο Άλεξ με την αγάπη του και τα ναζια του της έφερε και παλι το χαμόγελο........!!! Ειμαι πολυ περήφανη για τα 2 μου τα κορίτσια που όπως ξέρεις είναι μόλις 8 και 4 ετών.......και όμως εσωσαν δυο ψυχές........''.

Κι αυτό γιατί πριν λίγο καιρό και πάλι είχανβρει ένα κουτάβι το οποίο το παρέδωσαν στο νέο του σπίτι που εκείνες αποφάσισαν ότι είναι ''καλό'' και ότι εκεί φροντίζουν τα ζωάκια.

Η μελλοντική ελπίδα του τόπου μας, για ένα καλύτερο ανθρώπινο αύριο. Εύγε στη μαμά, εύγε στα παιδιά για το σεβασμό στα ζώα.
adespoto.gr