Web Toolbar by Wibiya Μαραθώνας: 23 μήνες φυλάκιση και 6200 ευρώ πρόστιμο στον νταή που πυρόβολησε το σκύλο του ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μαραθώνας: 23 μήνες φυλάκιση και 6200 ευρώ πρόστιμο στον νταή που πυρόβολησε το σκύλο του

Την Τετάρτη  6/6/2012, ο Βλ. Ι., κάτοικος  Μαραθώνα άρπαξε την καραμπίνα του και σκότωσε τον ίδιο του τον σκύλο τον ΗΔΗ κακοποιημένο, όπου δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο!
Οι αυτόπτες μάρτυρες που κατηγγειλαν το γεγονός στην Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Ομοσπονδία αναφέρουν ότι είναι συνήθες φαινόμενο ο κύριος αυτός καθημερινα να μεθά, να προκαλει με την βιαιη συμπεριφορά του και να πυροβολεί ασκοπως, και φυσικα να απειλεί οποιονδήποτε τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, ακομα και τα ιδια του τα σκυλια, 4 από τα οποία εχει επισης σκοτώσει στο παρελθον.

Ευτυχως οι μάρτυρες έχοντας την θέληση να βοηθησουν ουσιαστικά,με την καθοδήγηση της  ΠΦΟ,πήγαν στο Α.Τ.Μαραθώνα και κατεθεσαν μηνυση ζητώντας την αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη του δράστη, ο οποίος συνελήφθη χάρη στις σωστές και γρήγορες κινήσεις του Α.Τ. Μαραθωνα που συνεργαστηκε με την ΠΦΟ, η οποια με την σειρά της εκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες με την Εισαγγελία Αθηνών.Ο δράστης οδηγηθηκε στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και την  Παρασκευή 8/6/12 οδηγήθηκε  στον εισαγγελέα όπου του  απαγγέλθηκαν  οι ανάλογες των αδικηματων του κατηγορίες!Θανάτωση  ζωου,παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία!

Παραπεμφθηκε στο Β´ Αυτοφωρο Τριμελές(Κτίριο 7 αιθ.2) και πήρε  3ημερη προθεσμία για την Δευτέρα 11/6/2012 στις 9 το πρωι, όπως είχαμε δημοσιεύσει και στο adespoto.gr.

Τελικώς, καταδικάστηκε σε 23 μήνες (προς 10 ευρω την ημερα)και 6200 πρόστιμο με τριετή αναστολή. Παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους παράνομους και νόμιμους οπλοκατόχους εκεί έξω που ξεσπούν στα ζώα.
adespoto.gr