Web Toolbar by Wibiya Με φόλες προσπαθούν να καλύψουν την απραξία του Δήμου ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Με φόλες προσπαθούν να καλύψουν την απραξία του Δήμου

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιρρίψω ευθύνες για την δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων στον Δήμο Ξάνθης, παρά μόνο στο κομμάτι που του αντιστοιχεί και δεν είναι άλλο, από την μη κατασκευή του πολυδιαφημιζόμενου Κυνοκομείου που πολλές φορές ακούσαμε, αλλά μέχρι στιγμής δεν είδαμε. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως στην περιοχή κοντά στο σπίτι του Δημάρχου, βρέθηκαν νεκρά και δηλητηριασμένα αδέσποτα σκυλιά, πιθανότατα από φόλες, την Κυριακή. 
Ο φίλος που επικοινώνησε και μας το ανέφερε, μας ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε το θέμα ζητώντας από τους κατόχους κατοικίδιων σκυλιών να τα προστατεύσουν και να μην τα αφήσουν να βάλουν στο στόμα τους κάτι που θα βρουν κάτω, γιατί πιθανότατα να δηλητηριαστούν. Παλιά όντως το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων το έλυναν τα διάφορα Τσίρκο άγριων ζώων που επισκέπτονταν την περιοχή μας κατά γενική ομολογία, πράγμα το οποίο αποτέλεσε κρυφό μυστικό. 
Το τελευταίο διάστημα και ελλείψει των επισκέψεων τέτοιων επιχειρήσεων θεάματος στην περιοχή μας, κάποιοι ανεγκέφαλοι, για να μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά, επιλέγουν να δηλητηριάζουν τα αδέσποτα σκυλιά, δίνοντας λύση με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, σε θέματα που θα έπρεπε να είχε δώσει λύσεις ο Δήμος Ξάνθης.