Web Toolbar by Wibiya Σκύλος επέζησε απο πυρκαγιά, κρυμμένος στη μπανιέρα. ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σκύλος επέζησε απο πυρκαγιά, κρυμμένος στη μπανιέρα.

Η πυρκαγιά σε σπίτι στη Νότια Καρολίνα, έκαιγε για ώρες, μέχρι οι πυροσβέστες να καταφέρουν να σβήσουν τη φωτιά. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά είχαν βγει έξω για φαγητό, αλλά η Μία, το ενός έτους βελγικό Μαλινουά, ήταν μέσα μέσα στο σπίτι.

Το σκυλί όμως σώθηκε, κρυμμένο μέσα σε μία μπανιέρα στο υπόγειο!

Ο ιδιοκτήτη της Μία, ο Κρις Μπράνμπυ, έμεινε κατάπληκτος όταν είδε ότι το σκυλί επέζησε, παρότι ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα έξυπνο.

"Χαρήκαμε απίστευτα, ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή όταν είδαμε τη Μία ζωντανή μέσα από όλη αυτή την καταστροφή. Είναι κι αυτή μέλος της οικογένειάς μας. Ενεργεί σαν άνθρωπος για τα περισσότερα πράγματα ", δήλωσε ο Μπράνμπυ. "Και αυτό το απέδειξε. Ήξερε πού να πάει να κρυφτεί".

Η Μία ήταν σε θέση να φτάσει σε μια μπανιέρα στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού, όπου περίμενε μέχρι οι πυροσβέστες να ρίξουν αρκετό νερό στο σπίτι που καιγόταν. Καθώς το νερό έτρεξε κάτω στο υπόγειο, γέμισε και την μπανιέρα και η Μία, παρέμεινε ασφαλής από τις φλόγες.

Ο Μπράνμπυ είπε ότι το σκυλί είχε μάθει πώς να ανοίγει τις πόρτες, έπρεπε όμως να ανοίξει τεσσερις για να φτάσει στην μπανιέρα που βρέθηκε.

Έξι ώρες μετά, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, βρήκαν τη Μία, υγρή και καπνισμένη, αλλά καλά.


puppy-doggy.blogspot.com