Web Toolbar by Wibiya Οι γυναίκες αγαπούν τους σκύλους τους περισσότερο από τους άνδρες ; ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Οι γυναίκες αγαπούν τους σκύλους τους περισσότερο από τους άνδρες ;

Δεν αντιμιλάει, δεν διακόπτει και είναι πάντα χαρούμενος με ένα μπισκοτάκι. Ο σκύλος είναι ένας υπάκουος και πιστός σύντροφος, νικώντας τη γάτα, που συνήθως νυστάζει ή εξαφανίζεται για ώρες, ή το χρυσόψαρο που σε κυτάει από τη γυάλα του.

Όμως, μπορεί να νικήσει την ανθρώπινη συντροφιά ή τον σύζυγο ; Μία πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail,σε περισσότερες από 2.000 ιδιοκτήτριες σκύλων, καταδεικνύει ότι μία γυναίκα στις πέντε ισχυρίζεται πως μιλάει στον σκύλο της περισσότερο από όσο στον σύντροφό της. Ένα ποσοστό 42% των γυναικών αυτών έχουν πάρει άδεια από την εργασία τους , προκειμένου να συμπαρασταθούν στα άρρωστα κατοικίδιά τους και το 32% από αυτές ισχυρίστηκαν πως παράτησαν ακόμη και την τηλεόραση προκειμένου να κρατήσουν παρέα στο σκυλάκι τους.


Αυτό είναι άραγε σημάδι προχωρημένης εμμονής με τα κατοικίδια ;

Όχι, ισχυρίζεται ο Richard Rockett Burgess (της Supadog Sensitive), ο οποίος πρωτοστάτησε της έρευνας,τίποτα δεν μας προβληματίζει περισσότερο όσο η σιγουριά ότι το τριχωτό μέλος της οικογένειάς μας είναι ευχαριστημένο και υγιές.

Μοιραζόμαστε τα πάντα με τους σκύλους μας, λέει ο υπεύθυνος της έρευνας, από το αγαπημένο μας πρόγραμμα στην τηλεόραση έως τις μουσικές μας προτιμήσεις και δεν φοβόμαστε να δείξουμε πραγματική στοργή και αγάπη στην αγαπημένη μας συντροφιά.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2007, περίπου τα 2/3 των νοικοκυριών είχαν τουλάχιστον από ένα κατοικίδιο , με το 45% αυτών των οικογενειών να κατέχουν περισσότερα από ένα ζώα.


Δεν λέει κανείς ότι είναι κακό να μιλάει στον σκύλο του, επισημαίνεται από τους ειδήμονες , αλλά όταν μιλάς στον σκύλο σου περισσότερο από όσο στον σύντροφό σου , αυτό δείχνει σημάδια προβλημάτων στο γάμο ή τη σχέση.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι το να φέρεσαι στο κατοικίδιό σου ως να είναι άνθρωπος , αυτό σημαίνει μοναξιά...


puppy-doggy.blogspot.com