Web Toolbar by Wibiya Διαβάστε: Τα 4 τέλεια ραντεβού αν είστε ζωόφιλοι! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Διαβάστε: Τα 4 τέλεια ραντεβού αν είστε ζωόφιλοι!

Αν είστε ζωόφιλος ή ζωόφιλη, δεν αποκλείεται το έτερον ήμισυ σας να το γνωρίσετε στο Διαδίκτυο, μέσα από κάποιο ζωοφιλικό forum! Και τι πιο όμορφο από δύο ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα τετράποδα; Αν σκέφτεστε να του ή της προτείνετε να βγείτε για ραντεβού, ορίστε μερικές ιδέες που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και να γνωριστείτε καλύτερα!

1) ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
Εξαρτάται από το πού μένετε, όμως η βόλτα σε μια παραλία, φυσικά μαζί με τα σκυλιά σας, είναι ο πιο εύκολος, άνετος και ανέξοδος τρόπος για ένα όμορφο και ρομαντικό πρώτο ραντεβού! Εσείς θα γνωριστείτε μιλώντας όσο περπατάτε στην άμμο, το ίδιο και τα σκυλάκια σας που θα τρέχουν ελεύθερα στην παραλία. Μπορείτε να πάρετε μαζί καφέ ή μπισκότα, μόνο να μην ξεχνάτε να επιτηρείτα τα σκυλιά σας που θα ναι ελεύθερα!

2) ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μπορείτε να παρακολούθησετε μαζί με τα σκυλιά σας ένα μάθημα εκπαίδευσης, σε κάποια σχολή ή πάρκο κοινωνικοποίησης! Θα έχει πλάκα, δεν θα είστε μόνοι σας, άρα δεν θα υπάρχει αμηχανία ενώ θα δέιτε πώς συμπεριφέρεται ο άλλος στο ζώο του και στα άλλα ζωάκια τριγύρω!

3) ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ
Αν μοιράζεστε την αγάπη για τα αδέσποτα, μπορείτε να επισκεφτείτε εθελοντικά ένα καταφύγιο και να εργαστείτε παρέα είτε καθαρίζοντας είτε βγάζοντας βόλτα τα σκυλάκια που έχουν ανάγκη. Μπορεί να μην είστε μαζί όλη την ώρα, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε δουλειές για το καλό των αδέσποτων όμως είναι μία ωραία ευκαιρία να γνωριστείτε σε ουδέτερο έδαφος! Μην ντυθείτε όμως....ακατάλληλα, για να τον ή την εντυπωσιάσετε! Φορμίτσες και αθλητικά είναι απαραίτητα στα καταφύγια.

4) ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
Αν μένετε κοντά, μπορείτε να δώσετε ραντεβού στο πάρκο της γειτονιάς σας, όπου  μπορείτε να χαλαρώσετε και τα σκυλιά σας να απολαύσουν την βόλτα τους. Αν πάλι οι γείτονες σας είναι ιδιαίτερα....παρατηρητικοί, επιλέξτε κάποιο άλλο πάρκο, για να μην έχετε συχνές χαιρετούρες! Στο πάρκο μπορεί να συναντήσετε κι άλλα σκυλάκια, επομένως προσοχή στους σκυλοκαυγάδες!

adespoto.gr