Web Toolbar by Wibiya Γρεβενά: Κρατούν κουτάβι φυλακισμένο σε αυτοκίνητο ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γρεβενά: Κρατούν κουτάβι φυλακισμένο σε αυτοκίνητο

Στο email του adespoto.gr έφτασε η παρακάτω καταγγελία, η οποία δημοσιεύεται στο fuitplus.gr. ''Τις τελευταίες ημέρες δεχτήκαμε αρκετά μηνύματα – καταγγελίες από μέλη της φιλοζωϊκής ομάδας της πόλης μας σχετικά με την περίπτωση ενός αδέσποτου σκυλιού που βρίσκεται «φυλακισμένο» σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο επί της Θεοδώρου Ζιάκα στα Γρεβενά.''

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ''μέλος του συλλόγου μας, επιβεβαίωσε το ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ και κοιτώντας τις φωτογραφίες μπορείτε και μόνοι σας να το διαπιστώσετε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές είναι ήδη ενημερωμένες αλλά δηλώνουν αναρμόδιες για να… επέμβουν.''

Οι αρχές αναρμόδιες, αγνοούν το νόμο 4039/2012 ενώ ο σύλλογος ελλιπώς ίσως ενημερωμένος δεν προβαίνει σε άμεση καταγγελία στην Εισαγγελία.
Το δημοσίευμα αναφέρει πώς έμαθαν στοιχεία για τον ιδιοκτήτη τόσο του σκύλου όσο και του αυτοκινήτου, αλλά προς το παρόν δεν προχωρούν...στις σχετικές αποκαλύψεις, αν φυσικά δεν επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες. Πρώτος στόχος είναι η απελευθέρωση του ζώου.
Σκεφτείτε τον εαυτό σας κλεισμένο σ’ ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και μόνο τότε μπορείτε να καταλάβετε πως μπορεί να νιώθει το συγκεκριμένο σκυλάκι. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τέλος της Θεοδώρου Ζιάκα, είναι ένα πράσινο εγκαταλελειμμένο όχημα και ευτυχώς το σκυλί βρίσκεται ακόμα σε αρκετά καλή κατάσταση.
ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…αναφέρουν οι ζωόφιλοι των Γρεβενών.
adespoto.gr/
πληροφορίες - φωτογραφία fuitplus.gr