Web Toolbar by Wibiya Πρέβεζα: Αυξάνονται συνεχώς τα αδέσποτα ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πρέβεζα: Αυξάνονται συνεχώς τα αδέσποτα

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα όχι απλώς παραμένει, αλλά μεγαλώνει και παρότι γίνονται ενέργειες από το Δήμο Πρέβεζας αλλά και το σωματείο «Παρέμβαση για τα ζώα», αυτές από ότι φαίνεται δεν είναι αρκετές. Η κατάσταση που επικρατεί στο καταφύγιο...

στην περιοχή «Λάκκοι – Νεοχωρίου» , με τα πολλά αδέσποτα που φιλοξενούνται εκεί, δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Τα σκυλιά συνεχώς πολλαπλασιάζονται, με “φιλόζωους” συντοπίτες μας να αφήνουν και νέα κουτάβια στο τα οποία μεγαλώνουν- και μαζί τους και ο φαύλος κύκλος.

Οι εθελοντές από την παρέμβαση για τα ζώα προσπαθούν καθημερινά άλλωστε αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι, αυτά σκυλιά θα «αλώνιζαν» την πόλη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση της τοπικής δημοτικής κοινότητας Πρέβεζας σε μια προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί μια ουσιαστική και πολιτισμένη λύση.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα γίνει επαφή με τους γειτονικούς Δήμους έτσι ώστε να εξεταστεί αν υπάρχει δυνατότητα από κοινού αντιμετώπισης των αδέσποτων σκύλων και θα υπάρξει επικοινωνία με τα κατά τόπους φιλοζωικά σωματεία, προκειμένου να εξεταστεί η δημιουργία ενός νέου πιο οργανωμένου κυνοκομείου που να εξυπηρετεί όλους τους Δήμους.

pamepreveza.gr