Web Toolbar by Wibiya Αβοήθητα τα αδέσποτα γυναίκας που δολοφονήθηκε ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αβοήθητα τα αδέσποτα γυναίκας που δολοφονήθηκε

Οι περισσότεροι ακούσαμε από τις ειδήσεις ότι στο Κερατσίνι ένα ζευγάρι δολοφονήθηκε με καραμπίνα. Το φριχτό έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μόλις 14 μηνών βρέφους της οικογένειας που ξεκληρίστηκε. Την δολοφονία διέπραξε ο ξάδερφος του άντρα ο οποίος ...

στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Το adespoto.gr πέραν από την δημοσίευση της έκκλησης που ακολουθεί, εκφράζει τα συλλυπητήρια όλης της ομάδας διαχειριστών προς τους συγγενείς των δύο ανθρώπων και όσους τους γνώριζαν.

Η άτυχη γυναίκα ονομαζόταν Αννίτα. Όπως λένε γνωστοί της, που δημοσιεύουν αυτή την έκκληση, ήταν άνθρωπος που νοιαζόταν για τους ανθρώπους γύρω της αλλά προπάντως είχε βαθιά ριζωμένη μέσα στην καρδιά της την αγάπη για τα ζώα.Η Αννίτα ξύπναγε το πρωι,φόρτωνε το αυτοκίνητο της με τροφές και πήγαινε να ταΐσει τα 35 περίπου αδέσποτα που ζουν στη ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου. Μάλιστα, είχε φροντίσει τα τελευταία 10 χρόνια να στειρώσει όσα θηλυκά σκυλιά υπήρχαν στο δρόμο για να μην πολλαπλασιάζονται και υποφέρουν χωρίς οικογένειες.

Ακόμα και όταν έπρεπε να γεννήσει και έλειψε 3 ημέρες, κανόνισε να πάνε γνωστοί της για να ταϊσουν τα…παιδιά της. Έτσι αποκαλούσε τα αδεσποτάκια αυτά.Τα »παιδιά» της τώρα είναι ορφανά και δύο μέρες την περίμεναν μάταια να φανεί. Η Ανίτα δεν είχε ζητήσει ποτέ οικονομική ή άλλη βοήθεια από φιλοζωϊκά σωματεία. Μόνη της φρόντιζε όλα αυτά τα ζώα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μην την προδώσουμε και να μην αφήσουμε στην τύχη τους τα αδέσποτα που ταϊζε.

Δύο κυρίες ζητάνε εθελοντές που θα μπορούν να πηγαίνουν στην Ιχθυόσκαλα και να ταΐζουν τα ζώα αλλά και δωρεές ξηράς τροφής (και όχι χρημάτων). Επειδή και οι ίδιες φροντίζουν αδέσποτα σε άλλες περιοχές του Πειραιά, ζητάνε τη βοήθεια όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν, έστω στη μνήμη της Ανίτας . Ευχαριστούν εκ των προτέρων.

Τηλ.επικοινωνιας : 6948257095 Μαρινα Τελη
6939553459 Σταυρουλα Ζερβού



animalspress