Web Toolbar by Wibiya Χαρίζεται το Γαριδάκι! Κουταβάκια μόλις 3 μηνών! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Χαρίζεται το Γαριδάκι! Κουταβάκια μόλις 3 μηνών!

Το Γαριδάκι είναι ένα αρσενικό κουταβάκι μόλις 3 μηνών που βρέθηκε να σέρνεται σε ένα χωριό έξω από την Λάρισα, την Τερψιθέα, χτυπημένο πιθανώς από αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στην ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, (Σ.Ζώη - Δ.Γκουγκούλης, Ηρώων Πολυτεχνείου 208, Λάρισα, τηλέφωνο 2410537308) όπου χειρουργήθηκε για τα κατάγματα που είχε και τοποθετήθηκαν καρφιά. 
 
Δύο βδομάδες μετά το Γαριδάκι είναι περδίκι, χοροπηδάει και τρέχει κανονικά, το μόνο που δείχνει την περιπέτεια που πέρασε είναι το ξυρισμένο ποδαράκι του.. Το κόστος του χειρουργείου (με ειδική τιμή φυσικά αφού πρόκειται για αδέσποτο) είναι 350 ευρώ, το οποίο αδυνατώ να το καλύψω μόνη μου και αναγκάζομαι για μια ακόμη φορά, δυστυχώς, να ζητήσω την βοήθειά σας..

Φυσικά ψάχνω το καλύτερο σπίτι για το Γαριδάκι, το αξίζει μετά από όλα αυτά που πέρασε. Είναι μόλις 3 μηνών γκριφονάκος, 3 κιλά και σύμφωνα με την γιατρό δεν θα ξεπεράσει τα 7-8 κιλά σε μέγεθος. Φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι μου και είναι αξιαγάπητος, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φιλικός με ανθρώπους, σκυλιά και γάτες (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες). Μαθαίνει γρήγορα να λερώνει μόνο στην βόλτα καθώς και βασικές εντολές. Είναι ιδανικός για διαμέρισμα και για οικογένεια με παιδιά (τα λατρεύει..) Θα δοθεί εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip, σύμφωνα με τον νόμο. Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί και Αθήνα

Όσοι επιθυμούν είτε να συνεισφέρουν στο κόστος του χειρουργείου, είτε να υιοθετήσουν το Γαριδάκι, ας επικοινωνήσουν είτε μέσω facebook με το προφίλ μου, είτε στα τηλέφωνα 6937012850 (wind) ή 6984274659 (what's up) ή στο email στο dogs.adoptions@gmail.com Οι αποδείξεις θα ανεβούν στο άλμπουμ του και θα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.