Web Toolbar by Wibiya Καναδάς: Σερφάρουν περισσότερο απ όσο παίζουν με τα κατοικίδια τους ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Καναδάς: Σερφάρουν περισσότερο απ όσο παίζουν με τα κατοικίδια τους

Μία νέα έρευνα δείχνει ότι ο μέσος όρος των ιδιοκτητών ζώων ξοδεύει καθημερινά σχεδόν το διπλό χρόνο για να σερφάρει στο Διαδίκτυο απ όσο παίζει με το ζώο του. 48 λεπτά τουλάχιστον, την ημέρα, περνάνε οι Καναδοί στο Internet και 79 λεπτά επίσης, βλέποντας τηλεόραση ενώ παίζουν με το ζωάκι τους μόλις 25 λεπτά.

Η έκθεση από την Καναδική Κτηνιατρική Ένωση σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία ζωοτροφών προέκυψε αφού ρωτήθηκαν 1.000 ιδιοκτήτες σκύλων ή γατών στον Καναδά και 100 κτηνίατροι, οι οποίοι πιστεύουν ότι το 55% των σκύλων-πελατών τους και το 70% των γατών-πελατών τους δεν λαμβάνουν επαρκή άσκηση για να είναι υγιείς.

Οι επιλογές που κάνουμε ως ιδιοκτήτες ζώων για την διατροφή τους και την άσκηση τους επηρρεάζουν το χρόνο και την ποιότητα της ζωής τους.

Η έρευνα έδειξε ότι η άσκηση, η διατροφική φροντίδα και η φροντίδα των δοντιών είναι κλειδιά για την ενίσχυση της υγείας των ζώων.

Τα ζώα που δεν ασκούνται επαρκώς και δεν ταϊζονται καλά αντιμετωπίζουν υψηλότερο ρίσκο για προβλήματα υγείας, όπως καρδιακά, διαβήτη και προβλήματα κινητικότητας.

65% των κτηνιάτρων που ρωτήθηκαν είπαν επίσης ότι το υπερβολικό ταϊσμα των ζώων είναι επίσης ένα συνηθισμένο λάθος των ιδιοκτητών ζώων. Δύο παράγοντες για να κρίνετε αν το ζώο σας είναι καλά στην υγεία του γενικά είναι το βάρος του και αν έχει καθαρά δόντια και αναπνοή που δεν μυρίζει.

adespoto