Web Toolbar by Wibiya Φόρτωσε τον φόνο της συζύγου του στον σκύλο ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Φόρτωσε τον φόνο της συζύγου του στον σκύλο

dgmrdr_22-1-2012Ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός δολοφόνος ήταν ο... σκύλος τους.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Irish Times, ο Γερμανός άνδρας, ο οποίος καταδικάστηκε το περασμένο έτος για ανθρωποκτονία, κατάφερε να  επαναληφθεί η δίκη του με τον ισχυρισμό, ότι ο σκύλος τους κάθισε επάνω στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από ασφυξία.

Ο ιατροδικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς του άνδρα, λέγοντας ότι τα σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της γυναίκας δεν θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από το σκυλί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας κατηγορούμενος σύζυγος ρίχνει το φταίξιμο για τον πρόωρο θάνατο της συζύγου του στον σκύλο του.

Τον Αύγουστο, η Philadelphia Inquirer ανέφερε, ότι ένας άνδρας συνελήφθη μετά τους ισχυρισμούς του, ότι ο θάνατος της γυναίκας του προκλήθηκε από το πίτμπουλ της. Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, είπε ότι είναι πολύ ασυνήθιστο για τα πίτμπουλ να σκοτώνουν τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο, η ιστοσελίδα KTLA ανέφερε, ότι ένας άνδρας από το Λος Άντζελες ισχυρίστηκε, ότι προσπαθούσε να σκοτώσει τον σκύλο του, όταν κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του.

directnews.gr