Web Toolbar by Wibiya ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο "φάουλ" των ΚΤΕΛ Αριδαίας - Οδηγός αρνήθηκε τη μεταφορά κατοικίδιου ζώου ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο "φάουλ" των ΚΤΕΛ Αριδαίας - Οδηγός αρνήθηκε τη μεταφορά κατοικίδιου ζώου


Αναμένεται η απάντηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας

Άλλο ένα κρούσμα κακής συμπεριφοράς από υπάλληλο του ΚΤΕΛ προς ιδιοκτήτες κατοικίδιου ζώου σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στο Νομό Πέλλας.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 σημειώθηκε άλλο ένα περιστατικό άρνησης του ΚΤΕΛ Αριδαίας να μεταφέρει στην καμπίνα επιβατών μικρό ζώο συντροφιάς το οποίο συνοδευόταν από τους κηδεμόνες του.

Στο πρακτορείο της Θεσσαλονίκης οι ιδιοκτήτες του μικρόσωμου ζώου δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, καθώς τους επιτράπηκε να μεταφέρουν στην καμπίνα των επιβατών το σκυλάκι τους.

Ωστόσο, όταν μετά από κάποιο τεχνικό πρόβλημα του λεωφορείου στα Γιαννιτσά οι επιβάτες αποβιβάστηκαν για να αλλάξουν λεωφορείο και οδηγό και να συνεχίσουν το ταξίδι τους έως την Αριδαία, ο δεύτερος οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αριδαίας, αρνήθηκε να τους μεταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αλμωπίας...

...έχει στείλει επιστολή προς τα ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας με την οποία ζητά εξηγήσεις για το συμβάν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες του ζώου προτίθενται να καταγγείλουν το περιστατικό και να μηνύσουν τον οδηγό.

Σύντομα αναμένεται και η επίσημη απάντηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας.



Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό. Και τον Μάιο του 2011 σημειώθηκε κάτι αντίστοιχο, χωρίς ωστόσο τα ΚΤΕΛ να συμμορφώνονται στη σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.  

aridaianews.blogspot.com