Web Toolbar by Wibiya Τέσσερα κουταβάκια κινδυνεύουν!! ΣΟΣ ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τέσσερα κουταβάκια κινδυνεύουν!! ΣΟΣ

Τα μωρακια αυτα γεννηθηκαν πριν μερικους μηνες διπλα απο ενα δημοτικο σχολειο στην χαλκιδα. τα ταιζουν καθημερινα μερικοι γονεις που ερχονται να παρουν τα παιδια τους απο το σχολειο αλλα και καποιοι μονιμοι κατοικοι της περιοχης.ομως αυτο δεν ειναι αρκετο. Ηδη καποιος "καλος" ανθρωπος χτυπησε το ενα κουταβακι και το προσωπακι του ειχε γινει διπλασιο απ'οτι ειναι κανονικα απο το πρηξιμο..ευτυχως παει πολυ καλυτερα τωρα αλλα για ποσο ακομα???

ειναι περιπου 3-4 μηνων , ημιαιμα τσοπανοσκυλακια... θα γινουν μεγαλοσωμα. ειναι υπερβολικα φιλικα και γλυκα . τα πανε αψογα με τα παιδια μιας και οπως ειπα γεννηθηκαν σε σχολειο και καθε μερα συναναστρεψονται με πολλους μαθητες του δημοτικου. δυστυχως ομως ακομη και καποια παιδακια δημοτικου σχολειου τα χτυπανε και τα τρομαζουν με αποτελεσμα να ειναι και λιγακι φοβισμενα(αλλα μονο μεχρι το πρωτο χαδι).

Αν ενδιαφερεστε να υιοθετησετε καποιο κουταβακι μπορειτε να επικοινωνισετε μαζι μου στα τηλ. 6947079974 και 6972502587[what's up] (δευτ-παρ: 14.00-17.00 μ.μ και απο τις 22.00 και μετα το βραδυ λογω εργασιας και τα σαββατοκυριακα οτι ωρα θελετε).. ας τα σωσουμε πριν ειναι πολυ αργα.
Περισσότερα στο ourdogs.gr