Web Toolbar by Wibiya Ο Λουκάνικος κι ο Πρωθυπουργός ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Λουκάνικος κι ο Πρωθυπουργός

KΟΙΤΑΞΤΕ αυτές τις δύο φωτογραφίες. Αριστερά είναι ο Λουκάνικος. Δεξιά είναι ο Λουκάς. Προσέξτε, τώρα, τις ομοιότητες και τις διαφορές. Ο Λουκάνικος είναι σκύλος. Ο Λουκάς είναι πρωθυπουργός.

 

Ο Λουκάνικος έτυχε διεθνούς προβολής, όταν έγινε εξώφυλλο στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο αμερικανικό περιοδικό Time, ενώ του αφιέρωσε μια εκπομπή και το BBC. Έως τότε, ήταν γνωστός μόνο στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στους «Αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος και τους απεργούς, αφού περπατούσε πάντοτε μπροστά από τις πορείες διαμαρτυρίας.

Ο Λουκάς ήταν παλαιόθεν γνωστός σε κάποιους Έλληνες και σε όλους τους διεθνείς τραπεζικούς κύκλους.
O Λουκάνικος είναι σκύλος, χρώματος καφέ ανοιχτό, ράτσας Εντοπίας, κοινώς «κόπρος», ζει μια ανέμελη ζωή, αλλά διαισθάνεται την ανάγκη των ανθρώπων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, γι’ αυτό μπαίνει μπροστά στις πορείες διαμαρτυρίας.

Ο Λουκάς είναι σκυλί μαύρο (στη «δουλειά» του πρωθυπουργού), ράτσας οικονομολόγος - τραπεζίτης, δεν καταλαβαίνει τίποτα, και τον βάλανε μπροστά για να σου εξαφανίσει κάθε ίχνος ποιότητας ζωής.Ο Λουκάνικος έφαγε μια κλοτσιά από έναν άνδρα των ΜΑΤ, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε. Το άντεξε. Ο Λουκάς θα κατεβάσει όλα τα ΜΑΤ για να σε κλοτσήσουνε, αν πας να διαμαρτυρηθείς για τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Και δεν θα το αντέξεις. Ο Λουκάνικος τη βγάζει με κάνα κομμάτι φαΐ που του πετάνε οι φιλόζωοι. Σκυλίσια ζωή!

Ο Λουκάς, την έβγαζε, επί δεκατρία χρόνια, παίρνοντας δεκαπέντε μισθούς ετησίως, ως καθηγητής πανεπιστημίου, χωρίς να πατάει στο πανεπιστήμιο. Σκυλίσια ζωή! Τον Λουκάνικο τον αγαπούν οι πάντες! Τον Λουκά τον αγαπούν ιδιαιτέρως ο κ. Άδωνις και η κ. Ξαφά και δηλώνουν πως τον θέλουν για δύο ακόμη χρόνια. Ο Λουκάνικος καθαρίζει για πάρτη του. Ο Λουκάς καθαρίζει για τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη και την τρόικα. Τα σκυλιά, εκεί που τρώνε γαβγίζουν.


real.gr