Web Toolbar by Wibiya Σκύλος είχε φάει 300 κάλτσες, 40 εσώρουχα ....! ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Σκύλος είχε φάει 300 κάλτσες, 40 εσώρουχα ....!

Ένας σκύλος, στην Μεγάλη Βρετανία, ράτσας springer spaniel, χρειάστηκε να υποβληθεί σε δίωρη χειρουργική...επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθούν οι τεράστιες ποσότητες ενδυμάτων και εσωρούχων που βρίσκονταν στο στομάχι του!
Οι ιδιοκτήτες του Sharon και Eubie Saayman από το Staffordshire, δηλώνουν πως ο Taffy έχει «φάει» 300 κάλτσες, 15 ζευγάρια παπούτσια και 40 εσώρουχα ενώ τα απέβαλε μέσω της φυσικής του ανάγκης!

Όμως το τελευταίο του γεύμα, που ήταν το εσώρουχο του μικρού γιου της οικογένειας δεν το χώνεψε το στομάχι του και το ζωντανό βρέθηκε σε δύσκολη θέση!

Ο κύριος Eubie Saayman κτηνίατρος στο επάγγελμα , δήλωσε, ποτέ δεν είχε έλθει αντιμέτωπος με τέτοιου είδους περιστατικό και πραγματοποίησε ο ίδιος την επέμβαση στο σκυλί του προκειμένου να του σώσει τη ζωή.

«Δεν έτρωγε τίποτα για δυο ημέρες και το στομάχι του είχε πρηστεί. Του έκανα μια ακτινογραφία και είδα το εσώρουχο του γιου μου σφηνωμένο,» είπε ο κύριος Eubie Saayman.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα το σκυλί διανύει περίοδο ανάρρωσης το ίδιο και οι ιδιοκτήτες του έως ότου επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες!

Πηγλη: eportal.gr