Web Toolbar by Wibiya Το ΠΡΩΤΟ Χριστουγεννιάτικο Bazaar της SAPT Hellas είναι πραγματικότητα!!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το ΠΡΩΤΟ Χριστουγεννιάτικο Bazaar της SAPT Hellas είναι πραγματικότητα!!!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00,
στο "The Fitting Room", Καρνεάδου 12, Κολωνάκι.
Ελάτε να γνωρίσετε την ομάδα μας και να αγοράσετε χειροποίητα κεραμικά, γούρια, αξεσουάρ και χειροποίητες λιχουδιές για σκύλους φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές μας ειδικά για εσάς! Αλλά και βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, τσάντες και μπιζού, και άλλα πολλά μικροαντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές.
Έτσι θα βοηθήσετε τα τρία εθελοντικά προγράμματα της SAPT  Hellas - "Εκστρατεία Ενημέρωσης" σε σχολεία, "Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής" προς άτομα με αναπηρίες αλλά και τις «Ειδικές Υιοθεσίες» μας, που βοηθούν σκύλους ή ανθρώπους με αναπηρίες να βρουν το ταίρι τους!
Και μην ξεχνάτε, δωρεάν face painting για όλους τους μικρούς μας φίλους!
Θέλουμε τη βοήθειά σας: κάτι άχρηστο για εσάς μπορεί να είναι θησαυρός για κάποιον άλλον! Δεχόμαστε λοιπόν δωρεές μεταχειρισμένων ή καινούργιων μικροαντικειμένων από ιδιώτες ή καταστήματα για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Φρόσω, στο 6974-481351 ή με την Πέννυ στο contact@sapt.gr

Στο μπαζάρ μας επίσης θα βρείτε μοναδικά Ημερολόγια του 2012 με πορτρέτα σκύλων.

Και τι ημερολόγια θα είναι αυτά; Πάντως όχι «κοινά»…

Διαβάστε περισσότερα :
Δώδεκα εικαστικοί - εκπαιδευτικοί ζωγραφίζουν αφιλοκερδώς 12 πορτρέτα σκύλων του καταφυγίου Κορωπίου και των τριών προστατευόμενων από το Υπουργείο Παιδείας σκύλων – μεταξύ αυτών και ο Μάρκος – τετράποδος «εθελοντής» της ομάδας της SAPT Hellas - για τη δημιουργία Ημερολογίου του έτους 2012, υπέρ της προστασίας και φροντίδας των ζώων αυτών.
Το συνολικό κόστος για την εκτύπωση και δημιουργική επεξεργασία 200 ημερολογίων ανέρχεται στο ποσό των 1.082,40 ευρώ, σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας «Ανάθεσις». Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί 300,00 και μένουν τα υπόλοιπα. Παρακαλούμε πολύ, αν μπορείτε, βοηθήστε να συγκεντρωθούν τα υπόλοιπα χρήματα, μιλώντας με τον κ. Νίκο Ιωάννου από τον Ζωοφιλικό Σύλλογο Γλυφάδας (ΑΦΜ 998131451) που έχει αναλάβει την οικονομική διαχείριση του έργου. Τηλ. επικοινωνίας 6945-419668 – e-mail: ncklsioannou@gmail.com.
Η SAPT Hellas από την πλευρά της :
  1. θα ενισχύσει με άλλα 100,00 την προσπάθεια αυτή (σύνολο λοιπόν 400,00 ευρώ), αλλά πιο σημαντικό,
  2. θα φιλοξενήσει στο μπαζάρ εκπρόσωπο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Γλυφάδας, προκειμένου να διατεθούν όσα περισσότερα ημερολόγια γίνεται.

Ενημέρωση 30/11/2011

Τα χρήματα για τα ημερολόγια συγκεντρώθηκαν, μπράβο!!!! θα τα βρείτε λοιπόν στο μπαζάρ μας!!!!!
Ενημέρωση 29/11/2011
Σήμερα ενημερωθήκαμε για το ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί €870 και απομένουν μόνο άλλα €210,00 !!!!
sapt.gr