Web Toolbar by Wibiya ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι στην Ευελπίδων στις 9 Ιανουαρίου ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι στην Ευελπίδων στις 9 Ιανουαρίου

1. Γιατί ο Ρήγας δεν έχει φωνή να πει για τον πόνο , την ωμή βία & την οδύνη που έζησε από το ανθρωπόμορφο τέρας. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ.
2. Γιατί τα ζώα δεν μπορούν να παλέψουν για το δικαίωμα στη ζωή. ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΑ.
3. Γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τα ζώα δεν είναι μόνα & ανυπεράσπιστα και ότι  αν τα "βάλουν" μαζί τους, ΤΑ "ΒΑΖΟΥΝ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
4. Γιατί πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι οι φιλόζωοι δεν είμαστε μειονότητα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ , ΟΜΟΨΥΧΙΑ & ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
5. Γιατί ο πραγματικός φιλόζωος δεν περιορίζεται σε ένα απλό "like" στη θέα της φωτογραφίας ενός όμορφου ζώου, ή σε ένα απλό "κρίμα" στη θέα μιας εικόνας κακοποίησης. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ & ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΑΡΩΝ.
6. Γιατί οι μάρτυρες κατηγορίας του ανθρωπόμορφου τέρατος χρειάζονται τη στήριξη & ενθάρρυνσή μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
7. Γιατί είναι από τις λίγες φορές, αν όχι η μοναδική , που έχει πάρει τόση δημοσιότητα & έκταση ένα τέτοιο γεγονός & η ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ  μας μπορεί να  αφυπνίσει & άλλους & να δώσει δύναμη και έναυσμα για ανάλογες  καταγγελίες.
8. Γιατί οι δικαστές πρέπει να καταλάβουν τη σοβαρότητα της υπόθεσης & ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να ικανοποιηθεί το ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ, με την απονομή Δικαιοσύνης.
9. Γιατί ο Ρήγας θα μπορούσε να είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟΣ.
10. Για ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΓΑ & ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

Πηγή: Για τη δίκη του Ρίγα (9-1-2012)