Web Toolbar by Wibiya Επείγον: Ο Ερμής χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας!!! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επείγον: Ο Ερμής χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας!!!

“Στις 05-05-2011 ο πανέμορφος σκύλος της φωτογραφίας βρέθηκε πεταμένος, μαζί με την αδερφούλα του, σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο. Ήταν μόλις 30 ημερών. Ευτυχώς η τύχη τους χαμογέλασε, και τυχαία τους βρήκε ο Παναγιώτης, που τους φιλοξένησε προσωρινά. Στις 07-05-2011 τα δυο αδερφάκια χωρίστηκαν και το αγοράκι υιοθετήθηκε από τον Αργύρη. Ονομάστηκε ΕΡΜΗΣ και είναι ο σκύλος της φωτογραφίας, ενώ η αδερφούλα του υιοθετήθηκε μετά από μερικές μέρες. Σήμερα ο Ερμής είναι 6,5 μηνών, περίπου 30 κιλά, υγιέστατος και πολύ ευτυχισμένος. Δεν χορταίνει να απολαμβάνει την αγάπη, την φροντίδα, τα χάδια, τα παιχνίδια! Εύχομαι και τα υπόλοιπα ζωάκια που βρίσκονται στο δρόμο να έχουν την τύχη του.

Εγώ ο Αργύρης ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη που είχε την ευαισθησία να τους φιλοξενήσει προσωρινά, και την κ Ιζαμπέλα για το σπουδαίο έργο που παρέχει. Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους απολαμβάνω σήμερα το βλέμμα του Ερμή.”

http://www.love4pets.gr/?p=3747

Αυτά έγραφε ο Αργύρης για τον Ερμή, το σκύλο που έβαλε μέσα στην καρδιά του και αποφάσισε να του προσφέρει μια ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη... όμως η μοίρα του επεφύλλασσε άσχημες εκπλήξεις, καθώς o Ερμής πρόσφατα παρουσίασε εκφυλισμό στα πίσω του άκρα και θα χρειαστεί να μπει άμεσα στο χειρουργείο, για να προλάβουν τα χειρότερα (παράλυση) το οποίο θα κοστίσει περίπου 600 € (η πρώτη φάση, η δεύτερη θα κοστίσει άλλα 600 €).

Ο Αργύρης ζητά τη βοήθεια όλων μας, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στο κόστος του χειρουργείου που χρειάζεται ο Ερμής κι έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Έστω και ένα μικρό ποσό από τον καθένα θα είναι σημαντικό στην προσπάθεια που καταβάλει να προσφέρει στο σκύλο του την ποιότητα ζωής που του αξίζει! Σώθηκε απο βέβαιο θάνατο, και εφόσον έζησε και υιοθετήθηκε από έναν άνθρωπο που τον αγαπάει τόσο πολύ, ας κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε για να ζήσει ευτυχισμένος και με αξιοπρέπεια!!
Τηλ. επικοινωνίας: 6977951694
Email: spazth@hotmail.com