Web Toolbar by Wibiya Χαρίζεται ο ηρωικός Καίσαρα!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Χαρίζεται ο ηρωικός Καίσαρα!!

ο Kαισαρας ενα μικρο πεκινουα, μικρο σε μεγεθος, μεγαλο στην ψυχη και στο πνευμα! αντεξε 4 χρονια δεμενος σε μισο μετρο αλυσιδα, που ειχε σκουριασει στο λαιμο του, μεσα στο κρυο ή την ζεστη, παραπεταμενοσ στο τσιμεντο μιασ αυλης, με καταλυμα ενα σπασμενο κλουβι μεταφορας που εμπαζε απο παντου….ετρωγε οποτε τον θυμοντουσαν αχυροτροφη και δεν ειχε κανει ενα βημα περα απο την μισου μετρου ακτινα του, ολον αυτον τον καιρο!

αιτια της τιμωριας του: δαγκωνε, λενε, τα μεγαλοκαρδα αφεντικα του, που υποτιθεται πως τον ειχαν σωσει απο τον δρομο και επιπλεον ειχε το θρασος να γαυγιζει κιολας…

ο καισαρας απελευθερωθηκε χαρη σε 3 μελη του φιλοζωικου σωματειου π. φαληρου, με την πολυτιμη συνεργασια μιας φιλοζωης κυριας που τον εβλεπε να βασανιζεται για χρονια. του εξασφαλισε μεταφορα και φιλοξενια σε φιλικο της κτημα στο καβουρι, χωρο σωτηριασ και αποκαταστασης πολλων αδεσποτων, μια που ο καισαρας ειχε καταντησει αγριμι γεματο θυμο και επιθετικοτητα, και ηθελε ειδικες συνθηκες ηρεμιας και αγαπησ.

σε 2 εβδομαδες που εμεινε στο κτημα ο καισαρας ειχε γινει κατα 50% ξανα σκυλος! εκανε σαν τρελλος για βολτες, οπου μυριζε λαιμαργα το καθετι, κοντευε να σπασει το λουρι, απο την λαχταρα του να ζησει ολα οσα ειχε στερηθει τοσα χρονια, μεσα σε μια και μονο στιγμη! ωστοσο δεν ηταν πια επιθετικος και μας αφηνε να τον πλησιαζουμε ανετα και χαιροταν και τα χαδια μας, ως ενα σημειο βεβαια!

ετσι πηρε το δρομο για την λουτσα. στο σπιτι αυτο της φιλοζωης κυριας με τον κηπο, τις γατες και την πιτσιρικα λυκοσκυλινα! εκει θα επαιρνε τα τελικα μαθηματα κοινωνικοποιησης, πριν βγει στην δημοσιοτητα για να αναζητησει τους ανθρωπους που θα τον υιοθετησουν και θα τον αγαπησουν ως το τελος της ζωης του, οπως πραγματικα του αξιζει, οπως αξιζει σε εναν πολεμιστη βασιλια….

η γιαννα η λυκοσκυλιτσα με τα ασταματητα παιχνιδια της και η κυρα της με την εκπαιδευση και τις βολτες τους, εχουν πια βαλει τον καισαρα στην τελικη ευθεια για να διεκδικησει το …βασιλειο του! σε λιγες μερες θα ¨αποφοιτησει¨και θα ειναι ετοιμος να αναζητησει τους ανθρωπους και με την αγαπη τους να μπορεσει να ξεχασει τα μαυρα χρονια που περασε δεμενος, πεινασμενος και παρατημενος στο κρυο και στην μοναξια, διπλα σε μια λεωφορο …

θα δοθεί με πιστοποιητικο υιοθεσίας.
τηλ επικοινωνιας: 210-9818037 και 6974702240